Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 1 bouquet de feuilles de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 250 g de séré maigre
- 150 g de séré à la crème
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ¾ de c. à café de sel
- 3 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 603 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Croissants au jambon
35 min
Pain paysan
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Risotto au safran de Mund
45 min
Rösti bernois
40 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Fromage d’Italie pané
40 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 min
Tartelettes aux oignons
35 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min