Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de farine
- 200 g d'eau, tiède
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 20 g huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 ¼ c. à café de sel
- 250 g de lardons
- 300 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 - 3 d'oignons, en rondelles
- 1 bouquet de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, selon les goûts (ex. ciboulette, persil)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 godz.
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Dip au thon
5 min
Coquins de Linz
3h 15 min
Madeleines au chocolat
30min
Pâte brisée
1 Std. 50 Min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Pizza aux légumes
2 Std. 5 Min
Pain au vin rouge et aux noix
15 godz. 30 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Roulades au fromage et jambon
55min
Cake aux baies
1h 15min