Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2942 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3h
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Rösti bernois
40 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Papet vaudois
55 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Croissants au jambon
35 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min