Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g de lait
- 3 c. à soupe de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (ca. 20 g), émiettée
- 500 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 60 g de beurre, mou
- 4 c. à soupe raisins sultanines
- 1 œuf, battu, pour dorer
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- 1 c. à soupe d’amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Milanais
3 Std.
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau aux carottes argovien
2hod.
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min