Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g de sucre
- 150 g de noisettes
- 200 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux (2 cm)
- ½ c. à café de gousse de vanille en poudre
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 2 pincées de clous de girofle, moulus
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- 140 g de gelée de framboises
- 140 g de gelée de groseilles rouges
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3h
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Papet vaudois
55min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Tresse bernoise
1 godz. 45 min