Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1165 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1h 55 min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain d'épice lucernois
55min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min