Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau à la crème
45min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau de Linz
1 Std.
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45min