Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 150 g de vin rouge
- 100 g de sucre
- ½ sachet de gélifiant, 2:1 (pour 500 g de fruits)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 clou de girofle
- 1 gousse de cardamome, seulement les graines
Les biscuits
- 150 g de sucre
- 350 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain tessinois
1h 50min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1h 55min
Miroirs
1 Std. 40 Min