Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Petits pains au lait
2sa 5 dk
Pain bis en cocotte
2h 25min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Tarte au vin cuit
45min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Milanais
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min