Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 60 g de beurre, en morceaux, froid
- 15 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- farine à tresse pour fariner
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1319 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Croissants au jambon
35 min
Pain paysan
3 Std.
Spätzlis au fromage
1h 10min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Knöpflis
50 min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Macaronis du chalet
45 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Riz Casimir
45 min