Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'eau, tiède
- 25 g d'huile de colza
- 1 c. à soupe d'eau
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Pain paysan
3h
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Rösti bernois
40min
Miroirs
1 godz. 40 min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min