Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine
- 200 g de sucre
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de beurre, doux
- 3 œufs
-
20
g de whisky, (tout type)
of 20 g de jus d'orange - 1 c. à café de poudre à lever
- ½ c. à café de gousse de vanille en poudre
- 1 pincée de sel
- 6 barres de chocolat suisse, type branches, chocolat noir (de 23 g)
Le glaçage
- 100 g de sucre
-
40
g de whisky, (tout type)
of 40 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1226 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Gâteau de Linz
1óra
Tourte de Linz suisse
1óra 30p
Étoiles à la cannelle
1óra 30p
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Gâteau à l'Ovo
55min
Tresse bernoise
1hod. 45min