Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d'env. 5 cm)
- 500 g d'amandes, entières, décortiquées
- 2 c. à café de miel (miel d’acacia p. ex.)
- 3 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 325 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Milanais
3 Std.
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau aux carottes
1h 10min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Cake aux branches
1h 10min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min