Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de graines d'épeautre
- 200 g d'amandes
- 1 c. à café de poudre à lever
- 170 g de beurre, froid, en morceaux
- 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de kirsch
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 340 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf pour badigeonner
- 1 c. à soupe de lait pour badigeonner
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1735 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Gâteau des rois
1u. 55min
Gâteau aux carottes argovien
2hod.
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Crêtes de coq
24h
Milanais
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min