Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de noisettes
- ¼ de c. à café de fleur de sel
- 150 g de prunes, séchées, dénoyautées
- 150 g de dattes, dénoyautées
- 150 g de figues séchées, sans la queue
- 300 g d'eau
- ½ cube de levure (env.20 g), émiettée
- 200 g de farine de seigle égrugé
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 3271 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Focaccia aux tomates cerises
2 Std.
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Sauce balsamique
10min
Pain croustillant
1h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Cake au citron
1 Std. 5 Min
Petits pains au seigle
12h
Petits pains au müesli (sucrés)
2 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30min