Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
- 300 g de cerneaux de noix
- un peu de beurre
- 300 g de farine
- 400 g de sucre
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- un peu d'eau, pour badigeonner
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 3414 kJ / 817 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau de Linz
1h
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Cuisses de dames
1 Std. 35 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Bruns de Bâle
8h 40min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min