Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 30 g de beurre, en morceaux
- 250 g farine de blé
- 1 œuf
- 100 g d'eau
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- ¼ c. à café de sel
La farce
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 500 g de pommes (par ex. braeburn ou boskoop), pelées, cœur évidé, en morceaux (3 cm)
- 50 g de raisins sultanines
- 4 c. à soupe de sucre
-
2
c. à soupe de rhum
of 2 c. à soupe de jus de pomme - 1 zeste de citron râpé, le ¼ d'un citron, bio
- 1 c. à soupe de jus de citron
- ¼ c. à café de cannelle moulue
La sauce vanille
- 500 g de lait
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf frais (voir conseil)
- 1 gousse de vanille et les grains grattés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Tarte aux épinards
55min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Focaccia croustillante
2h 10min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Tresse russe aux canneberges
3h
Tarte au vin cuit
45min
Gâteau de Linz
1h
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cuchaule
2h 30 min