Compatibele versies
Confiture d'abricot pour les provisions
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3000 g d'abricots, dénoyautés coupés en deux
- 1500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 3 sachet d'acide citrique (optioneel)
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 2603 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 145 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 5 mg
Alternatieve recepten
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Pain paysan
3 Std.
Confiture d’abricots
45 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Gelée de groseille
50min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Sel aux herbes
5 Min