Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3468 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 194 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2h 25min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Œufs colorés en jaune
55 min
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Salade de crudités
10min
Confiture de pêches et de bananes
50 min
Pain paysan
3h
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Confiture de prunes
45 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 godz. 20 min
Compote de pommes pour les provisions
30 min