Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3468 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 194 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2u.
Pain paysan
3u.
Tresse russe aux canneberges
3u.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 Min
Gelée de groseille
50min
Salade de crudités
10min
Confiture de fraises
1 Std. 5 Min
Confiture de prunes
45min
Bricelets
2u. 30min
Confiture d’abricots
45min
Salade pommes-carottes
5 min