Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser le moule
Pâte à biscuit
- 3 œufs
- 90 g de sucre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 90 g de farine
Biscuit japonais
- 100 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 3 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de sucre
Sirop au kirsch
- 30 g de sucre
- 200 g de kirsch
- 100 g d'eau
Crème au beurre
- 180 g de sucre
- 300 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 3 c. à soupe de kirsch
- 10 gouttes de colorant alimentaire (tout type), rouge
Finition
- 40 g d’amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2131 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Sauce à salade à la française
20min
Cuchaule
2u. 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2u.
Milanais
3u.
Pain paysan
3u.
Pain tessinois
1u. 50min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Pain aux poires
Geen beoordelingen
Tresse russe aux canneberges
3u.
Moutarde de Bénichon
40min
Cake tyrolien automnal
1h 20min