Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 130 g de lait
- 30 g de sucre
- 30 g de beurre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 300 g de farine
- ¼ c. à café de sel
Garniture
- 120 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 1 pomme (160 g, p. ex. Boskoop) coupée en morceaux (4 cm)
- 50 g de sucre brut
- 1 citron, le zeste râpé d'un citron
- 30 g de jus de citron
- ½ c. à café de cannelle moulue
- 80 g de crème entière
- 50 g de crème fraîche
-
50
g de canneberges déshydratées, sucrées
of 40 g de raisins secs
Moulage
- un peu de farine pour abaisser la pâte
- un peu de sucre glace pour la décoration
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 31.2 kJ / 312.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 15.1 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau de Linz
1 godz.
Gâteau aux carottes
1h 10min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min