Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Salade de carottes
15 min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains Varoma
2 godz. 15 min
Bouillon de légumes en poudre
5h