Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote de pommes pour les provisions
30min
Pain croustillant
1h
Petits pains au lait
2h 5min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain d'épeautre pur
11h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Pain paysan
3 Std.
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 godz. 20 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Pain aux graines de lin
1h 30min