Compatibele versies
Riz au lait et compote de pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 94.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 145.6 mg
Alternatieve recepten
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Séré aux herbes
10min
Birchermüesli
1h 10 min.
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Salade céleri-pomme
10min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Gelée de groseille
50min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Tresse russe aux canneberges
3h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Tresse bernoise
1h 45min