Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, coupées en deux
- 300 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 250 g de séré maigre
-
2
c. à soupe d' huile de lin
of 2 c. à soupe d'huile d'olive - 4 brins de basilic frais, effeuillé, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté orange-courge
35min
Soupe au potiron
35min
Velouté de tomates
35min
Soupe de potiron
35min
Crème de pois
40 min
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25 Min
Velouté de tomates et de courges
25 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 min