Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, selon les gouts
-
270
g de semoule de maïs rouge du Tessin, type "Rosso del Ticino", gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
of 270 g de polenta, gros grains (temps de cuisson: 40 minutes)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Milanais
3 Std.
Gâteau du Vully
2h 30min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Tarte au vin cuit
45 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Polenta
1 godz.
Papet vaudois
55min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Risotto aux bolets et au brie
35 min