Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto, tout type, (par ex. Carnaroli)
- 60 g de vin blanc
- 720 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 500 g d'asperges vertes, sans la base coriace, le reste coupé en tranches (5 mm)
- 100 g de jambon cru, en lanières
- 50 g d'amandes effilées
- 1 pincée de sel
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 90 g de lait acidulé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Tartare de légumes
25min
Velouté orange-courge
35 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto
30 Min
Salade de légumes citronée
15 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min