Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
of ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 Std.
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Gâteau du Vully
2h 30min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min.
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Gâteau de Pâques
1h 45min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Pain au vin rouge et aux noix
15 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2h 30min