Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
of ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
1j 55 menit
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Crêtes de coq
24h
Bonhomme en pâte
2h 10min
Coquins de Linz
3h 15 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Focaccia croustillante
2h 10min
Pain paysan
3h
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Tresse bernoise
1h 45min