Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
of ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain de mie
3h
Pain aux poires
No ratings
Focaccia aux anchois
1u. 45min
Pizza à la farine d'épeautre
No ratings
Tresse russe aux canneberges
3h
Pain tessinois
1h 50min
Pain toast
16 godz.
Petits pains au seigle
12h
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Pain paysan
3h
Tresse bernoise
1u. 45min