Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 195 mg
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Pain paysan
3 Std.
Séré aux herbes
10 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Macaronis du chalet
45 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min