![Pain vaudois à la croix Pain vaudois à la croix](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57d3f13d41bafbf5c1c3ad8dc31c8bdb/Derivates/239ab3fc898e009916ce73c4672d2350481f2aa7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 195 mg
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1小时 45 分钟
Pain toast
16 Std.
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Tresse au beurre à 6 brins
2小时 35 分钟
Assiette bernoise
1h 15min
Pain tessinois
1h 50min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Ragoût aux lentilles
1h 30min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Riz Casimir
45 分钟
Émincé à la zurichoise
50min