Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2h 25 min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Pain de mie
3h
Petits pains au lait
2h 5min
Petits pains au seigle
12h
Petits pains aux fruits
3h 5min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pâte de bouillon de légumes végane
1 Std.
Tresse bernoise
1h 45min