![Pain d'épeautre pur Pain d'épeautre pur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED67CF4F-EE09-4A00-8D8E-9168DCE9547D/Derivates/feb99c7a-ca95-4562-a3b9-894532784753.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain croustillant
1 Std.
Pain toast
16 godz.
Petits pains Varoma
2h 15min
Pain de campagne
2 godz.
Pain rustique
2 godz.
Petits pains au seigle
12klst
Pain d'épeautre et de blé
12klst
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2klst 50 min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain paysan
3klst