Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Petits pains Varoma
2h 15 min
Pain de mie
3sa
Petits pains au lait
2j 5 menit
Pain toast
16 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30 min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain paysan
3sa
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min