Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
of ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Polenta tessinoise
45min
Pain toast
16 godz.
Pain ciabatta
1h 45min
Petits pains au seigle
12 godz.
Pain paysan
3 Std.
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain croustillant
1h
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain tessinois
1h 50 min.