Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 2 gousses d'ail
- 10 g de gingembre, frais, en fines tranches
- 1 piment rouge, frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'eau
- 250 g de sucre de canne
- 2 mangues, mûres, pelées, dénoyautées, en moreaux (ca. 600 - 650 g de chair de mangue)
- 60 g de vinaigre de cidre
- 60 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poudre de curcuma séché
- 80 g de raisins secs (tout type)
- 1 c. à café de graines de cumin noir
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre aux herbes
5 Min
Fougasse aux olives
2h 20min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Crêtes de coq
24 Std.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Geen beoordelingen
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 Std. 10 Min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Beignets au sérac
Geen beoordelingen
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 Std.
Polenta tessinoise
45min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min