Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
- 55 g d'amandes blanchies
- 220 g de maïzena
- 110 g de farine à pain sans gluten
- 2 ½ c. à café de levure déshydratée
- 2 c. à café de sucre
- 2 c. à café de gomme de xanthane (optional)
- 2 c. à café de sel fin
- 310 - 350 g d'eau
- g d'huile d'olive, plus un supplément pour graisser et verser un filet
- 1 brin de romarin frais, les aiguilles uniquement
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Choux brésiliens au fromage sans gluten
1 Std.
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pain complet sans gluten
4h
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1 Std.
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1 Std. 10 Min
Dhal aigre-doux
3 Std. 30 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20min
Farine de riz
10 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min