![Focaccia sans gluten Focaccia sans gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/92889.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile d'olive
- 55 g d'amandes blanchies
- 220 g de maïzena
- 110 g de farine à pain sans gluten
- 2 ½ c. à café de levure déshydratée
- 2 c. à café de sucre
- 2 c. à café de gomme de xanthane (optional)
- 2 c. à café de sel fin
- 310 - 350 g d'eau
- g d'huile d'olive, plus un supplément pour graisser et verser un filet
- 1 brin de romarin frais, les aiguilles uniquement
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Petits pains sans gluten et sans blé
1 godz. 20 min
Poudre pour thé Chai
15 min
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25 Min
Boisson crémeuse à l'avoine
10 Min
Biscuits au quinoa
1 godz.
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1 Std. 10 Min
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 min
Barres aux baies
1 godz.
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 min
Power balls (végan)
15 min