Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat blanc et vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème, 35 % m.g.
- 350 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles
- 30 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3667 kJ / 879 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau à la crème
45 min
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Crème au jus de pomme
4h 15min
Tarte flambée vaudoise
1hod. 30min
Vol-au-vent aux quenelles
35 min
Limoncello
192 Std. 30 Min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Beignets au sérac
Geen beoordelingen
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Soupe au vin de Soleure
1hod.