Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 1700 g de poires, pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
- 4 - 8 filaments de safran, selon les goûts
- 80 - 120 g de sucre, selon les goûts
- 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé, pressé, selon les goûts
- 1 bâton de cannelle, coupé en deux
- 2 clous de girofle
-
½
c. à café de thym, séché (optioneel)
of ½ c. à café de romarin, sec, haché
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 92.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
12h
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Œufs colorés en vert
Geen beoordelingen
Œufs colorés en rouge brun
55min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Geen beoordelingen
Pavé au chocolat épicé
12h
Confiture de prunes
45 min
Kouglof rapide
1h 15min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 godz. 25 min