Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 1700 g de poires, pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
- 4 - 8 filaments de safran, selon les goûts
- 80 - 120 g de sucre, selon les goûts
- 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé, pressé, selon les goûts
- 1 bâton de cannelle, coupé en deux
- 2 clous de girofle
-
½
c. à café de thym, séché (optioneel)
of ½ c. à café de romarin, sec, haché
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 92.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 8.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Cheesecake basique
10 godz.
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Velouté courge-coco
45min
Asperges et sauce tartare au séré
50min
Risotto au citron et épinards
30min
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15min
Riz Pilaf
40min
Parmigiana al forno
1h 50min
Petits croissants à la vanille
1h 30min
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3h