Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de sucre
- 1 gousse de vanille, coupée en deux
- 200 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 180 g de farine
- 50 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf (voir conseils)
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Petits pains au lait
2u. 5min
Focaccia au romarin
2h 30min
Grittibenz sucré
2h 15 min.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain tessinois
1h 50 min.
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45min