Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de sucre
- 1 gousse de vanille, coupée en deux
- 200 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 180 g de farine
- 50 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf (voir conseils)
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2hod. 30min
Étoiles à la cannelle
1hod. 30min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1u. 55min
Pain paysan
3 Std.
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Coquins de Linz
3h 15min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Miroirs
1h 40min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min