Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 2 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine pour tresse
- 1 ¾ de c. à café de sel
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 160 g de lardons
- 20 g de germes d’oignons
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1334 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Tarte flambée au lard
40min
Gâteau des rois
1h 55min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Knöpflis
50min
Macaronis du chalet
45min
Moutarde de Bénichon
40min
Cake Mississippi clair
1u. 15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min