Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Expérience culinaire
2 Std.
Pain toupie rapide
40 Min
Focaccia aux tomates cerises
2 Std.
Croissants au jambon
35 Min
Risotto alle cinque P
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Crème glacée aux fruits
5min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Milanais
3h
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min