Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fromage de montagne des Grisons corsé, en morceaux (2 cm)
La pâte
- 250 g de farine de sarrasin
- 150 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le chou frisé
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 300 g de chou frisé, en lanières (1 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 250 g demi-crème, 25% de matières grasses
- 3 l eau
- 1 c. à soupe de sel
- 150 g de viande séchée des Grisons en tranches, en lanières (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3623 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Risotto alle cinque P
30min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Papet vaudois
55 min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Croissants au jambon
35min
Tresse bernoise
1h 45min