Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spaghetti alla chitarra
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua
Sugo all'aragosta
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta, la polpa a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 400 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6196.5 kJ / 1481 kcal
- Eiwitten
- 50.7 g
- Koolhydraten
- 208.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 20.2 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Amatriciana con cozze
55 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1sa 5 dk
Astice in bella vista
1j 15 menit
Linguine con scampi al limone
20 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Linguine al nero di seppia
45 dk
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Pasta risottata alle vongole
1h