![Spaghetti al polpo Spaghetti al polpo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E4ADA0BC-8945-44E9-9EB4-56B82F83ABCC/Derivates/75F821F1-61C8-41FA-B6C0-BFE4CEC465A6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Linguine con scampi al limone
20 分钟
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Polpo con patate alla salentina
1hod. 10min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 分钟
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1小时 20 分钟
Fusilli risottati alle seppie
40 分钟
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Farfalle pesto e gamberi
20 分钟
Risotto al nero di calamari
40 分钟