Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 20.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 godz. 30 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Linguine con scampi al limone
20 min
Calamarata, spigola e Pachino
30 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min