![Pasta alla bagossa Pasta alla bagossa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3f1cec2b-89e9-483d-a278-d53da85d5ba7/Derivates/afd0ddc3-8503-424f-9b7e-b2689b508690.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di formaggio Bagoss a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di formaggio tipo Bitto a pezzi (2-3 cm) - 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro - 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca corta tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3056.4 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 37.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 623.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Penne risottate alla vodka
35 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 Min
Rigatoni affumicati
25 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min