Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 100 g água
- 10 g isco (massa-mãe de trigo)
- 100 g farinha tipo 65
Batatas cozidas
- 600 g água
- 180 g batata farinhenta c/ casca cortada em metades
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g água, mais q.b. p/ vapor
- 80 g farinha de centeio tipo 130
- 460 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 10 g mel
- 15 g manteiga s/ sal
- 20 g fécula de batata
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 769 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pães de cenoura e cereais
15 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Pão mediterrânico de quark e ervas
16sa 40 dk
Pão pardo torcido
16h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15 min