Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pão branco
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Vianinhas
14ωρ.
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de iogurte
50 Min
Nuvem de espelta
16h 30 min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Baguetes
15 Std.