Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 150 g água fria
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 360 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 10 g manteiga s/ sal
- 2 c. chá de sal
- Sementes de papoila q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 863 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de lavrador
16h 15min
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Bijoux de amendoim e cereais
3 godz. 40 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Pão de leitelho
18h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min