Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 90 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 240 g água fria
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 210 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 230 g farinha tipo 65
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 1 ½ c. chá de sal
- 1 ½ c. chá de sementes de funcho secas
- 1 c. chá de sementes de alcaravia
- ½ c. chá de coentros em pó
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão branco
15h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Geen beoordelingen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Massa-mãe em pó
24h
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min