Pão duplo de centeio e espelta

Pão duplo de centeio e espelta

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 14u. 30min
1 Receita completa

Ingrediënten

Massa-mãe de centeio
  • água
    330 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    255 g
Massa demolhada a quente
  • centeio em grão
    170 g
  • água
    255 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    85 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    255 g
  • farinha de espelta tipo 630
    170 g
  • sal
    2 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Receita completa

Eiwitten 86 g
Calorieën 12102 kJ / 2990 kcal
Vetten 12 g
Vezels 70.3 g
Koolhydraten 571 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...