Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 330 g água
- 15 g isco (massa-mãe de centeio)
- 255 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a quente
- 170 g centeio em grão
- 255 g água
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 85 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 255 g farinha de centeio tipo 130, mais q.b. p/ polvilhar
- 170 g farinha de espelta tipo 630
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 571 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 70.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3h 40min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bijoux de espelta
14 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min