Pão de leitelho

Pão de leitelho

5.0 3 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 18u.
15 doses

Ingrediënten

Massa-mãe de centeio
  • água
    130 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    10 g
  • farinha de centeio tipo 130
    100 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    150 g
  • leitelho (buttermilk - ver dica)
    200 g
  • farinha de espelta integral mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • farinha de centeio tipo 70
    250 g
  • malte em pó p/ panificação
    10 g
    10 g mel
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • mistura de especiarias p/ pão (opcional)
    2 c. chá de
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite
    2 c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 15 doses

Eiwitten 77 g
Calorieën 9836 kJ / 2415 kcal
Vetten 31 g
Vezels 46.4 g
Koolhydraten 417 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...