Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de centeio
- 130 g água
- 10 g isco (massa-mãe de centeio)
- 100 g farinha de centeio tipo 130
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g água fria
- 200 g leitelho (buttermilk - ver dica)
- 150 g farinha de espelta integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha tipo 65
- 250 g farinha de centeio tipo 70
-
10
g malte em pó p/ panificação
of 10 g mel - 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão (opcional)
- 2 c. chá de sal
- 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 15 doses
- Calorieën
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 417 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3h 40min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão de lavrador
16hod. 15min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min