Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 1 pitada de sal
- 100 g sementes de linhaça
- 20 g sementes de psyllium
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 50 g flocos de aveia
- 240 g iogurte natural
- 1 ovo
- 30 g azeite
- Água q.b. p/ humedecer
- Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1624 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Pão de sementes e tâmaras
1 Std. 50 Min
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50 Min
Pães de milho e batata-doce sem glúten
1sa
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de arroz sem glúten
1sa 30 dk
Pão da terra
1h 35min
Pão de quinoa e batata-doce sem glúten
1 Std. 25 Min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40 dk
Mix de farinha para doces sem glúten
10 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1h 35min