Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 1 pitada de sal
- 100 g sementes de linhaça
- 20 g sementes de psyllium
- 2 c. chá de fermento p/ bolos
- 50 g flocos de aveia
- 240 g iogurte natural
- 1 ovo
- 30 g azeite
- Água q.b. p/ humedecer
- Sementes variadas (girassol, linhaça, sésamo, etc.) q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1624 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5h 30 min.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão de amêndoa e iogurte
1 godz. 20 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50 min
Pão norueguês
55 min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão de espelta
1 godz. 45 min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1hod. 35min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min