Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água
- 250 g couve-flor, só os floretes
- 40 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 160 g leite
- 220 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- 50 g óleo de amendoim, mais q.b. p/ untar
- 1 ½ c. chá de sal fino
- 2 pitadas de pimenta preta
-
100
g queijo flamengo cortado em cubos (1,5 cm aprox.)
of 100 g queijo Emmental cortado em cubos (1,5 cm aprox.) - 1 c. sopa de fermento em pó p/ bolos (15 g aprox.)
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 200 g
- Vetten
- 118 g
- Verzadigd vet
- 36 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 3.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscoitos de banana e aveia com recheio
5 min
Bolinhos de figo e canela
25 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 Std. 35 Min
Clafoutis de ameixa -TM5
Geen beoordelingen
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
45min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Cozer 500 g de alperce
Geen beoordelingen
Bolinhos de três frutos algarvios
40 Min
Quindins
1ωρ.
Pastel risoto em cama de espuma de morango
1 Std. 30 Min
Pato confitado
20 Std.
Canja com cenoura e ervilhas
1ωρ.