Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g água, mais q.b. p/ vapor
- 120 g massa-mãe (ver dica)
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha de espelta
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 3 unidades
- Calorieën
- 8162.2 kJ / 1950.8 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 397.7 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 30.2 g
- Natrium
- 3587.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei conventual
3 Std.
Pão branco
15 Std.
Bolo do caco com massa-mãe
16h
Cozer 400-500 g de cogumelos Paris em quartos
25min
Pão recheado com ovos e feijão-verde
5u. 30min
Crackers de arroz com mousse de bacalhau
50min
Filetes de bacalhau no forno com molho de abóbora
40min
Pão de iogurte
14h 50 min
Massa Choux
2 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Almofadas de batata
14h 40 min
Pão ralado
24h